Enneagram

menneskeværktøjet i den motiverende ledelsesproces

Enneagrammet er IKKE en kategorisering af dig, men et ’menneskelandkort’, der hjælper dig dybere ind i din selvindsigtsrejse

I den motiverende ledelsesrejse har vi behov for menneskeredskaber, for at vi forstår os selv og hinanden, og hvordan vi kommer frem til vores indre motivation. Enneagrammet er et enestående værktøj i denne proces, dog kan værktøjet langtfra stå alene og er blot 1 af 3 værktøjer i hele processen.
Nogle virksomheder kan have indvendinger i at benytte enneagrammet, enten fordi de har brugt meget tid og økonomi på andre anerkendte profil-type-værktøjer. Dog vil enneagrammet tage jer steppet videre og i nogle tilfælde kan de værktøjer du har i dag benyttes med enneagrammet. Hvis indvendingerne ift. enneagrammet er værktøjet, så tøv ikke. Enneagrammet er ved at vinde sit indpas pga. dybden og den langsigtede effekt. De sidste mange år har vi arbejde på kort sigt, så enneagrammet kan gøre noget andet for dig, blot du husker at sætte det sammen med den motiverende ledelsesproces.

Klik på symbolerne til højre og læs om typerne.

Kort om Enneagrammet

Enneagrammet er tidens mest dybdegående og motiverende persontype- og udviklingsværktøj. Typerne i Enneagrammet er blot en indgang til hele udviklingsdelen og processen, som Enneagrammet tilbyder. De 9 typer er fordelt på en cirkel, trekant samt heksagon.
Ordet Enneagram stammer fra græsk = ennea (“ni”) og grammos (“figur”), altså den “ni-takkede figur”.
Enneagrammet kan bruges som en form for menneskelandkort, hvor man via sin type kan blive bevidst om sin situation, sine tendenser, fikseringer, passioner, særlige evner, motiver og reaktionsmønstre, samt hvor de stammer fra.