Bogen “VÆR MERE GØR MINDRE”

PRIS: 329,00 DKK

Bogen “VÆR mere GØR mindre – der hjælper os med at gøre os kloge på begrebet “PERFORMANCE”

Motiverende ledelse er en ny ledelsesform/ideologi/metode, der gør op med mange af de udfordringer vi har i erhvervslivet i dag. Bl.a. det der får mennesker til at lide (dø af stress, psykiske lidelser etc).

Der arbejdes med årsagerne og forandringen af hele ledelsesopfattelsen. Det er ikke blot et enkeltstående værktøj, men en rød tråd i hvad, man som leder skal gøre for at finde det essentielle i egen motivation og i virksomhedens.

Bogen er en “kogebog” , i 3 opdelinger (mindsettet, en light proces og værktøjer) . Bogen kombination af indsigter, modeller og metoder, der samlet giver et overblik over hvordan motiverende ledelse fungerer. Første gang du læser bogen tænker du sikkert: “det ved jeg jo godt”, Anden gang tænker du sikkert: “nåhhh ja nu forstår jeg” og senere hen vil du bruge den som et opslagsværk. Du forstår sikkert ikke bogen før du får selvindsigt, så vær bevist omkring dette.

Det er ikke fordi virksomhederne ikke kender til indre motivation og menneskelig omsorg, men ofte er det no- get man udelukkende udøver, når der er et akut behov for det. Der tænkes ikke nødvendigvis på, hvordan man implementerer og aktivt bruger kraften fra indre motiva- tionen i virksomheden som helhed.

Vi har næret de ydre motivationsfaktorer og skabt en START–STOP–START–STOP effekt. Det giver overarbej- de i virksomheden og derfor er Motivation Manage- ment – the new black.

 

Bogen er en rigt illustreret Hardcoverbog, der hen-vender sig til den kræsne bogkøber.