Referencer

Vi takker alle vores kunder fordi de tror på den motiverende ledelsesrejse og priser os lykkelige med at de konstant udvikler på den gode og nærende lederstil/kultur. Sammen gør vi en forskel, det er vi stolte af.

Her er nogle af alle de mange 100 virksomheder vi har arbejdet med

Kulturen forandredes i den 100-årige håndværkervirksomhed

Finn L. Davidsen var for 4 år siden en virksomhed med et godt og sikkert ry, gode traditioner og medarbejdere med lang anciennitet. Håndværkerfagets gamle normer og værdier levede i bedste velgående. Udfordringen var dog, at virksomhedens ejer, Lasse Houengaard, havde et brændende ønske om at rykke virksomheden meget længere, end hvad gamle vaner tillod.
Med implementering af motivation gik virksomheden fra at have et 100-årigt traditionelt ry til at blive de først i Danmark, der kører online booking af en håndværker på nettet.
Med nye normer, samt mennesket og motivation i centrum, har Finn L. Davidsen sikret sig en endnu større fremdrift og tiltrækningskræft, som er et af de store udfordringer i byggebranchen, samtidig med at medarbejderne i langt højere grad er gladere, når de går på job.

Klik på knappen herunder og læs Lasse Houengaards kommentarer.

Gik fra at GØRE motiverende handlinger til at VÆRE en motiverende leder

Illusionen om at være en motiverende leder er ofte den overbevisning, mange ledere har om sig selv. Dette gælder også i dette tilfælde for Kim Bønding, afdelingsdirektør hos Jyske Bank. For 3 år siden blev han fanget i stressens ubarmhjertige net. Han var overbevist om, at han vidste bedre med den erfaring, han havde, som leder i 20 år. 15 år tidligere havde han oplevet en lignende situation, men var sikker på, at han havde styr på situationen. Først da han begyndte at arbejde med at VÆRE en motiverende leder, frem for blot at tilpasse sig og GØRE motiverende handlinger, blev han for alvor i stand til at komme ud af sin stress fremadrettet, og i dag er han en rollemodel.

Klik på knappen herunder og læs Kim Bøndings kommentarer.

Fra operationel medarbejder til taktisk leder

Så langt Anne Bjørnby kunne huske tilbage, har hun arbejdet hos Northrop Grumman Sperry Marine B.V. Hun havde arbejdet sig op fra assistent til at blive leder, erfaret omlægninger og fusion etc. – alt sammen erfaringer, som ikke helt tog hensyn til, hvordan man skulle lede andre mennesker. Ingen havde lært hende, hvad ledelse var, ej heller givet hende et ledelsesløft. Men da hun igangsatte sin rejse som motiverende leder, åbnede der sig en helt ny og mere spændende verden for hende. Nu begyndte hun at forstå, frem for at blot prøve sig frem.

Klik på knappen herunder og læs Anne Bjørnbys kommentarer.

Fra at løbe i hamsterhjulet til at gøre en forskel

At gå på job og hver dag føle, at man er bagud og i underskud som leder, er et stort dilemma og slet ikke det, man ønsker at opleve i sin karriere. Michael Kylling, der i dag er adm. direktør hos Arburg, tog konsekvensen og traf valget om at ville være gladere og mere motiveret i sin dagligdag. Den mere og mere hektiske hverdag blev for meget, og da muligheden for jobskifte og uddannelse bød sig, tog Michael beslutningen om at tage ansvar for sin selvudvikling. Efter at have fået selvindsigt og mere viden om motiverende ledelse fik han redskaberne til ikke at falde ned i de samme faldgruber, som han kom fra. Jobbet i dag er langt mere meningsfyldt, og følelsen af at gøre en forskel er ikke kun en, han selv har, det ses også på resultaterne.

Klik på knappen herunder og læs Michael Kyllings kommentarer.