Om Motivation Management

Vi brænder for at tænde din indre motivation

Motivation Management udvikler ledere, teams og medarbejdere med fokus på at skabe bedre arbejdspladser i Danmark. MOTIVATION er Kernen samt øget selvindsigt, som vi opnår ved at arbejde med adfærds, handle- og tankemønstre, bagvedliggende motivationer og overbevisninger. Den traditionelle lederrolle vendes på hovedet og sætter mennesket i fokus. Det er en løbende proces og den røde tråd i Motivation Managements ydelser, som består af tilpassede moduler.

Motivation Management vender tingende på hovedet og giver dig mulighed for at se verden fra en anden vinkel, skabe bevidsthed og flere valgmuligheder. Motivation Management leverer med stor omtanke, høj faglighed samt efterlever de høje etiske og professionelle standarder, der er inden for vores felt.
2006 blev startskuddet til en succesfuld rejse med drømmen om at udfordre erhvervslivets fordomme om motivation og ledelse, som ikke altid går hånd i hånd. Motivation Management har tilknyttede partnere/konsulenter – og er altså ikke et stort konsulenthus, der skal føde mange munde. Vi sammensætter forløb ud fra din virksomheds behov og målsætninger.

Vision

Motivation Management udvikler en motiverende og mangfoldig ledelsesform i danske virksomheder – og skaber sunde og indsigtsfulde virksomheder.

Mission

Missionen er at udvikle ledere og teams til at lede sig selv og andre gennem motivation. Det lykkes ved at skabe holdbare, synlige og vedvarende forandringer med værktøjer og processer, der nemt kan anvendes i et travlt erhvervsliv.
Vores målsætning for din virksomhed er, at:

  • Være de bedste og dygtigste samarbejdspartnere til motiverende ledelse
  • Skabe en helhed i virksomhedens forandringer for at blive mere præcis og konkurrencedygtig – og sikre motiverede medarbejdere undervejs
  • Lære lederne at finde overskud i at lede via motivation, frem for at styre. Ledelse giver overskud og motivation, styring giver underskud og arbejde

Om Anne Ravn Grønholt (f.1970)

Grundlægger og administrerende dirktør af Motivation Management.
Konsulent, underviser & coach i mere end 20 år.
Motivation Management er en konsulentvirksomhed med speciale i Indre motivation. Lederudvikling, coaching og implementering af strategisk motivation i virksomheder samt implementering af motiverende ledelse.
Anne har mere end 20 års erhvervserfaring i IT-branchen med fokus på forretningsoptimering, forandringer, proces- og optimeringsprojekter, salgsansvar samt erfaring som leder/direktør. 10 års erfaring som praktiserende og certificeret coach, 20 års undervisningserfaring og virksomhedsejer siden 2006. Hun har i flere år coachet ledere på executive niveau, som ønsker værktøjer til at implementere motivation i deres virksomheder eller til at udvikle sig til dygtigere ledere med mere motiverende indsigt.
Anne har 20+ års erfaring med at udvikle mennesker, ledelse og teams. Gennem ændringer i vaner og indre motivation skaber hun høje bæredygtige resultater for store virksomheder som konsulent. Hun har selv praktiseret lederskab ved at være leder inden for it-branchen i flere år og har et godt indblik i, hvordan teori og praksis kan gå hånd i hånd. Indsigten i både det forretningsmæssige og det menneskelige er en stor fordel, når ledere skal omsætte læring til handling. Ud over faglige uddannelser og certificeringer, har Anne studeret vaner og den indre motivationskraft siden hun var ung og startede et aktivt sportsliv som gymnast. Hun har trænet atleter og overvægtige for at nå deres fulde potentiale og har over 3000 + timers erfaring i 1:1 udvikling og coaching med kunder.

Annes coaching specialiteter er:
  • Lederstilen motiverende ledelse som har fokus på at sammensmelte det menneskelige med forretningsans
  • Ledelsesløft fra chef til leder
  • Transformering af personlig og ledelses selvindsigt
  • Motiverende menneskelig kultur/DNA