DET MOTIVERENDE MENNESKE

At være dig selv på arbejdsmarkedet i dag kræver, at du kender dig selv særdeles godt. Der er kamp om de gode job, og mange mennesker tror, at de skal tilpasse sig for at vinde de spændende stillinger. Men faktisk er det omvendt. Som medarbejder er man mest værdifuld, hvis man er høj i selvindsigt (tør være sig selv og hviler i dette), og hvis man passer ind i teamet/virksomheden (værdisættet og kvalifikationerne).

Når man evner at være sig selv med alt det, som det indebærer, har man mere overskud til andre, til at være modig samt navigere i ny læring. Dette er værdifuldt for en virksomhed. Det er ikke nok at være klog eller fagligt stærk. Hvis man ikke kan indgå i et team eller er svær at arbejde sammen med, så kan det koste firmaet mange penge på MOTIVATIONS-kontoen og derved bundlinjen.

I forhold til dig selv er det ikke langsigtet, hvis du har tilpasset dig et job. Så mistrives du måske, og hvis du gør det i længere tid, visner du og bliver til en person, du ikke selv ønsker at være. Når man mistrives, kan det have konsekvenser på længere sigt i form af stress og depressioner, fordi man måske helt har mistet sig selv og tror, at man har andre behov end det, man egentlig har.

“Var på kursus hos Motivation Management. Disse 3 dage har betydet, og vil komme til at betyde forskel. Dels i mit private liv og dels i mit professionelle liv. Rejsen er begyndt! Mine aller bedste anbefalinger til Motivation Management og Anne Ravn som underviser.”

Kim Grønholt,
Eksport Konsulent hos Oxe & Co.

Der tales en del om at robustheden i det enkelte menneske, og hvor vigtig den er. Hvis din selvindsigt er høj, og du bruger dine ressourcer på at være den bedste udgave af dig selv, giver det dig grundlæggende en stærk kerne, og derfor tåler du mere, når der kommer noget udefra, som måske kan vælte dig omkuld. Dette er robusthed.

En del medarbejdere ytrer ofte, at de ikke er i stand til at udvikle sig i den enkelte virksomhed på grund af økonomi, lederen eller tid. Men det er ikke sandt. Hvem har bestemt, at du ikke kan udvikle dig

“Med kursuset har jeg fået en masse i rygsækken til, at komme videre på min rejse og ved, at jeg har Anne som guide så ved jeg, at det ikke kun lige var en “uges ferie” men jeg er ud på en rejse for livet.”

Jane Reimann,
Account Manager hos RTM