DEN MOTIVERENDE VIRKSOMHED

Er en virksomhed der har sunde og bæredygtige værdier, som viser sig i menneskelige og gode handlinger. Man får disse værdier og handlinger til at smelte sammen med de mennesker, man har i sin virksomhed, ved at have fokus på mennesker før resultater. På den måde skaber man en proces af indre motivation.

Virksomheden står for hele rammen og projektet motiverende ledelse, lige fra at forandre det i strategi til at forme projektet med den motiverende ledelseskonsulent.

Begynd med at sætte MOTIVATION foran alt

Når rejsen startes, består de første steps i at udfordre de gamle holdninger og overbevisninger ved at definere de nye holdninger og overbevisninger, som nævnt i indledningen. I dagligdagen bør man allerede nu begynde at lege med og implementere, hvorledes man kan ændre små ting fra at være demotiverende til at være motiverende. Vejen til indre motivation går gennem mennesket. Start med at rose alt det, du gerne vil have mere af, og hjælpe det, du mener, går galt. Ofte fokuserer vi på alt det, der er galt, og så glemmer vi det, der går godt, og det resulterer i, at ingen af tingene går godt, og du sidder som leder tilbage med en sur mine. Husk, at det er de små ting, som kan hjælpe motivationen. Nedenfor er tips til inspiration.