Profil test

Rum velicatus nem qui quas id mo conseni minimusandus moloreris.

Kategori:

Beskrivelse

Enneagrammet er IKKE en kategorisering af dig, men et ’menneskelandkort’, der hjælper dig dybere ind i din selvindsigtsrejse.

I den motiverende ledelsesrejse har vi behov for menneskeredskaber, for at vi forstår os selv og hinanden, og hvordan vi kommer frem til vores indre motivation. Enneagrammet er et enestående værktøj i denne proces, dog kan værktøjet langtfra stå alene og er blot 1 af 3 værktøjer i hele processen.
Nogle virksomheder kan have indvendinger i at benytte enneagrammet, enten fordi de har brugt meget tid og økonomi på andre anerkendte profil-type-værktøjer. Dog vil enneagrammet tage jer steppet videre og i nogle tilfælde kan de værktøjer du har i dag benyttes med enneagrammet. Hvis indvendingerne ift. enneagrammet er værktøjet, så tøv ikke. Enneagrammet er ved at vinde sit indpas pga. dybden og den langsigtede effekt. De sidste mange år har vi arbejde på kort sigt, så enneagrammet kan gøre noget andet for dig, blot du husker at sætte det sammen med den motiverende ledelsesproces.

Yderligere information

Størrelse

A2, A3, A4, A5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Profil test”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top