Virksomhedskonsulenten

Konsulenten hjælper med en lang række opgaver indenfor motiverende ledelse. Det kan være alt lige fra planlægning af strategiske tiltag, talentudvikling til coaching af ledelse og medarbejdere.

Beskrivelse

Når vaner skal ændres og holdninger udfordres, kan det være svært at se skoven for bare træer, når man sidder i virksomheden og har sine egne vaner og normer. Interne udviklingskræfter kan også ofte komme i klemme i hierarki og politik.

Det er her den eksterne konsulent kommer på banen. Konsulenten kan med sin uddannelse og lange erfaring, bidrage til udviklingen uden at have ”noget i klemme”. Konsulenten er en neutral person, som har fokus på forandring og motivation hos den enkelte leder, medarbejder, team og virksomhed. Konsulenten vender vaner og overbevisningerne på hovedet, samt kan tåle mosten, når dilemmaerne opstår. Derfor kan en ekstern konsulent være en positiv bidragyder og effektiv sparringspartner på udviklingsrejsen.

Billund Lufthavn har brugt Anne Ravn til et lederforløb, hvor de strategiske og taktiske ledergrupper har gennemført undervisning i Motiverende Ledelse. Fokus er både på den enkeltes egen udvikling, men også samspillet i ledergruppen. Jeg kan varmt anbefale Motiverende Ledelse og Anne som facilitator. Anne udfordrer både gruppen, men i særdeleshed individet i nuværende vaner og adfærd, som IKKE understøtter et motiverende miljø på arbejdspladsen. 

Jan Hessellund, CEO hos Billund Lufthavn.

 

Motivation Management kan hjælpe med en lang række opgaver indenfor motiverende ledelse. Det kan være alt lige fra planlægning af strategiske tiltag til coaching af medarbejdere.

Den motiverende konsulent sikrer, at virksomhed og ledelse løbende har fokus på implementering, udvikling og vedligeholde af den motiverende kultur. Konsulenten er i stand til at hjælpe ledelsen og HR med at højne deres værdi i virksomheden.

Eksempler på hvordan du kan bruge konsulenten:

  • Projekt: Implementering af ”Motiverende Ledelse”. Komplet eller i moduler løbende.
  • Coaching: Fast tilknyttet konsulent, der yder coaching for ledelse og medarbejdere.
  • Rådgivning: Fast tilknyttet konsulent, der yder rådgivning indenfor ”Motiverende Ledelse”.
  • Træning/kursus: I Enneagrammet, som er et persontype- og udviklingsværktøj, samt i de struktur- og procesværktøjer, som du kan bruge i ”Motiverende Ledelse”.
  • HR: Indføre/udføre struktur ift ”Motiverende Ledelse”, motiverende strategi, motiverende on-boarding etc.
  • Talentudvikling: Bistå i processen med at udvikle interne talenter til virksomhedens fremtidige ledelsesteam.
  • Fremdriftskonsulent: Bistå med at udvikle motiverende salgsstrategi, salgsudvikling via motiverende salgsledelse, motiverede sælgere etc.

Yderligere information

Størrelse

A2, A3, A4, A5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Virksomhedskonsulenten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top