Enneagram intro

Rum velicatus nem qui quas id mo conseni minimusandus moloreris.

Kategori:

Beskrivelse

Enneagrammet er nutidens mest moderne og efterspurgte typologiværktøj. Et af de mest effektive menneskeredskaber, som afhjælper os i udfordrende situationer med os selv og andre mennesker. Et værktøj, der skaber større samarbejde, stærkere kommunikation og præcis interaktion med mennesker.

Første møde med Enneagrammet:

Enneagram 1 er første møde med værktøjskassen. 3 dage, hvor der er fokus på at få overblik over redskabskassen, søge efter din egen type samt tips og tricks til, hvorledes du kan udvikle dig i en proces. Enneagram 1 giver adgang til Enneagram Business, motiverende ledelse eller andre motiverende lederprocesser.

Enneagrammet er for alle – både dig og virksomheden:

Alle mennesker, der er nysgerrige i forhold til at forbedre sin kommunikation, samarbejde eller forståelse for andre, vil have stor gavn af Enneagrammet. Nogle tror, at værktøjet er komplekst, fordi du ikke kan fikse og forstå mennesker på 3 dage Men når indsigten kommer, opdager du, at det, at forstå mennesker, er en livslang proces. Her har du blot et af redskaberne, du kan bruge fra dag 1 og vokse med.

Yderligere information

Størrelse

A2, A3, A4, A5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Enneagram intro”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top