Den motiverende konsulent

Rum velicatus nem qui quas id mo conseni minimusandus moloreris.

Beskrivelse

Lederen eller HR afdelingens forlænget arm, som løser daglige udfordringer som virksomheden ikke selv er i stand til pga fortroligheden eller arbejdsbyrden. Generelt vil virksomheds egen konsulent være sparringspartner til den udvikling og forandring virksomheden ønsker.

HR konsulenten

Afhjælper ved implementering af nye udviklingsprojekter der omhandler menneskelig udvikling; talentudvikling, lederprogrammer, motivations koncept samt Enneagram undervisning og implementering. At have konsulenten som en fast sparringspartner gør at udviklingen i virksomheden er objektiv og neutral, men konsistent og præcis på sit felt.

Coachen – konsulenten

At have en fast virksomheds Coach, sikre at man får arbejdet med sine medarbejdere, der hvor lederene ofter hænger fast i opgaver og deadlines. Coachen er opbyggende og har fokus på motivation. At have en fast coach i virksomheden, sænker antallet af stress ramte samt sygdom. Ofte påvirkser det også trivslen i huset, da coachen bliver den man letter hjertet til ikke de forkerte i virksomheden.

Interim menneske-konsulenten

Afhjælper virksomheden med alle menneske opgaver, lige fra planlægning af strategiske projekter til at fikse daglige menneskeopgaver. Denne konsulent er del/part-ansat i virksomheden.

Yderligere information

Størrelse

A2, A3, A4, A5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Den motiverende konsulent”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top