Bogen “VÆR MERE, GØR MINDRE”

Ny bog – der hjælper os med at tjene penge på en menneskelig og langsigtet måde via bæredygtig ledelse

Motiverende ledelse er en ny ledelsesform/stil, der hjælper os til at gør op med mange af de udfordringer vi har i erhvervslivet i dag fordi vi tænker kortsigtet. Bl.a. det der får mennesker til at lide (dø af stress, psykiske lidelser etc) uden at miste fokus på at være en virksomhed der skal tjene penge.

Der arbejdes med årsagerne og forandringen af hele ledelsesopfattelsen. Det er ikke blot et enkeltstående værktøj, men en rød tråd i hvad, man som leder skal gøre for at finde det essentielle i egen motivation og i virksomhedens.

Bogen er en kombination af indsigter, modeller og metoder, der samlet giver et overblik over hvordan motiverende ledelse fungerer. Bogen er skrevet i øjenhøjde med læseren, så ledelsesopgaven ikke misforstås og er lavpraktik.

Det er ikke fordi virksomhederne ikke kender til indre motivation og menneskelig omsorg, men ofte er det noget man udelukkende udøver, når der er et akut behov for det. Der tænkes ikke nødvendigvis på, hvordan man implementerer og aktivt bruger kraften fra indre motivationen i virksomheden som helhed.
Vi har næret de ydre motivationsfaktorer og skabt en START–STOP–START–STOP effekt. Det giver overarbejde i virksomheden og derfor er Motivation ledelse en VÆREN frem for en GØREN.