Referencer

KUNDER

CFD
Solrød Stiladser
Advodan Køge A/S
Erria
Dynamic Network A/S
Café Europa
Egebækhus
Elitetryk A/S
Mellemfolkelig Samvirke MS
UnderFrøen
Datasign
Nykredit
The Whole Company
ERRIA A/S
HighJump
Københavns Universitet
Yousee
Art Design A/S
Kaiser Sport
Henning Carlsen VVS A/S
Topdanmark Forsikring A/S
HSR Tømrer & Partner A/S
NCC
H.E. Jørgensen A/S
Lykkesholm I/S
Glostrup Fest- og serviceudlejning
EgerByg
Fitness DK
AGK
NNIT A/S
AAB afd. 4
Teknologisk institut
Dreist Advokater A/S
Økomatch ApS
Jyske bank
Balance Club
KIF Kolding København
Nybolig Martin Enemærke Rødovre
HB Køge
Deloitte
Handelsflådens velfærdsråd
Krohn Køkkener
Translogic
Nybolig
WORKSONLINE
Hertels
Pandora
Novo Nordisk
MOE
SKANDINAVISK MOTOR CO. A/S
Botium A/S
CR Revision
Evenex ApS
CASTUS A/S
Pas Card A/S
Bosholdt ApS
ABB
V8 Construction A/S
Vi havde besøg af Anne i et par timer, hvorefter vi nærmest ikke troede på det vi havde oplevet. Med Enneagrammet åbnede Anne en helt ny og ukendt verden for os, pludselig var der mange ting der faldt på plads – var det virkeligt ”bare det”? – ja det var det. Forstå dig selv og du forstår andre. Vi havde svært ved at tro, at det kunne være sandt men efter et par enetimer var ledelsen ikke i tvivl, Enneagrammet skulle være en del af ledelsens værktøj, og sådan blev det. Uanset hvornår vi er sammen med Anne, det være alle på samme tid eller ”enetimer” mødes vi med et menneske der med al tydelighed sprudler af energi og en stor, meget stor viden, som Anne så generøst deler ud af.
Henrik N. Andersen
Adm. Direktør, Erria A/S
Jeg har anvendt Motivation Management v. Anne som erhvervscoach i ½ år, og kan kun give hende mine bedste anbefalinger. Anne har været virkelig god til at læse min profil, og har på den baggrund, kunne give mig nogle skræddersyede værktøjer, der har hjulpet mig til at tackle de udfordringer jeg har. Jeg har fra gang til gang fået en konkret opgave med hjem, så forløbet er blevet en integreret del af min hverdag, og ikke kun noget der er blevet behandlet, når jeg har haft en coachingsession. Jeg har 100% tillid til Anne og til, at de ting og emner vi diskuterer er noget, der bliver imellem os. Det betyder, at jeg har fået fuld udbytte at min coaching, og har opnået både de mere langsigtede mål og fået hjælp til konkrete problemstillinger.
Niels Svendsen
Salgsdirektør, The Whole Company A/S
Enneagram kursus  har givet mig indsigt i, at forstå min omverden bedre, herunder hvordan skal jeg takle en situation. Hvem står jeg overfor, og hvordan sikrer jeg at den kommunikation, jeg anvender også bliver forstået. Jeg har lært at motivere hver enkelt medarbejder individuelt – lige netop på de områder, der er i fokus for hver medarbejder. Enneagrammet har også være med til at fokusere mere på den menneskelige del af ledelsen, sikre at hver team medlem har et personligt udviklingsmål, som vi sammen løbende følger op på.  Jeg har lært, at lederudvikling ikke altid er faglig kompetence udvikling, men at personlig udvikling og fokusering på persontyper i teamsammensætning er med til at skabe en meget bedre hverdag hvor samarbejde og jobmotivation er i fokus. Ledernetværket giver mig inspiration og sparring på nogle af de konkrete dagligdagsudforinger som leder. Netværket er med til at forny mit syn på motiverende ledelse. Med det kan jeg anskue vinkler fra flere sider og lære nye ledelses værktøjer, som jeg kan bruge i min dagligdag. Sammen med netværket og ved at dele viden og sparre omkring udfordringer – kan jeg ad den vej, finde den bedste løsning til ledelses opgaver i dagligdagen. Min lederstil er blevet fokuseret mod meget mere motiverende ledelse, hvordan jeg agerer i den aktuelle situation, lytter, er nærværende og agerer mere bevidst i nuet end tidligere. Det har lært mig,  at det at arbejde med mennesker – er spændende. Og at ledelse handler meget mere om motivation end ledelses struktur og praktik. – Ledernetværket har givet mig bedre værktøjer til at være en empatisk leder. At deltage i dette ledernetværk, hvor vi afspejler forskellige brancher og profiler, samt hvor vi aktivt laver noget sammen, er ligeledes med til at inspirere til endnu flere nuancer, end hvis vi havde afspejlet den samme branche. Det er spændende profiler og mennesker jeg har lyst at dele leder erfaringer med. Det der adskiller Motivation management fra andre, er at man hos Motivation management lærer,  hvad der ligger bag en adfærd  – at det du ser, ikke altid er det, der i virkeligheden er . – men at medarbejdere godt kan vise en adfærd – Vi skal som ledere bagom for at finde ud af hvad der styrer denne adfærd -   samt identificere, hvordan man individuelt motiverer sine medarbejdere – dette gøres ikke på adfærd, men på det der ligger under, for den adfærd hver teammedarbejder viser. Med motivation management lærer man at blive nysgerrig på sine medarbejdere og på, hvordan man kan udvikler hele sit team og sine medarbejdere. Jeg vil løbende benytte Motivation Management, og giver dem mine bedste anbefalinger.
Marita Thomsen
Servicedesk manager, Evenex A/S
Vurdering og udvikling af faglige kompetencer føler vi at vi, har godt styr på. Vanskeligere er det med de personlige kompetencer. Motivation Management, Anne Ravn Grønholt, har hjulpet mine ledere og mig selv med, at se indad og forstå min egen og andres motivations drivers. Vi bruger Anne til 1:1 coaching/lederudvikling, og har ligeledes stor glæde af Annes evner i forbindelse med ansættelser. Jeg vil uden tvivl anbefale Annes kompetencer til andre.
Henrik Winther-Olsen
CEO, The Whole Company
For første gang efter mange år i salgsbranchen har jeg været på et kursus og ikke kommet hjem med en mappe til at stille i reolen ved siden af alle de andre men, med et værktøj som jeg nu bruger hver dag ; Enneagrammet. Det er et værktøj som jeg bruger aktivt i min hverdag, for bedre at kunne forstå og arbejde mere konstruktivt både med kunder og andre samarbejdspartnere, jeg glæder mig super meget til kursus nr. 2.
Birgitte Krohn
Restauratør, Krohns Køkken
PAS Card AS er en forholdsvis nystartet virksomhed  i Danmark indenfor ID Solutions. Vi er en virksomhed i vækst og har i den forbindelse haft brug for input og coaching, for at fremme samarbejdet i personalegruppen, og få styr på vores strategier. Motivation Management hjalp os med dette, og vi kan varmt anbefale Motivation Management som samarbejdspartner.
Birgitte Stübe
Office Manager, PAS Card AS

EN VIRKSOMHED UDEN FANTASTISKE KUNDER, ER EN FATTIG VIRKSOMHED

Jeg har benyttet Motivation Management A/S i forbindelse med lederudvikling, teamkurser og personlig udvikling. Forløbet har været yderst professionelt og konkret, derfor har vi valgt at bruge Motivation Management i en løbende proces også i fremtiden. Motivation Management gav mig nogle konkrete værktøjer, der virker og kan benyttes med lethed i en hektisk hverdag. Jeg kan konstatere at resultaterne har været målbare og været med til at fastholde den gazelle vækst vi har haft de 3 år vi har eksisteret.
Ulrik Olsen
Direktør & ejer, Balance Club gruppen
Anne Ravn Grønholt har igennem en periode bistået mig i min personlige udvikling gennem brug af Enneagrammet, samt løsningsforslag til den efterfølgende implementering af grundprincipperne i min daglige ledelse. Forløbet har været særdeles givende for mig, og jeg kan derfor varmt anbefale Anne Ravn Grønholt og hendes kompetencer på området til enhver, der ønsker at forbedre interaktion med og forståelse af sine omgivelser.
Ole Pedersen
Senior Vice President, HighJump Software
Først vil jeg gerne sige motivation Managment evig tak, for den oplevelse og udvikling man har ført og hjulpet mig igennem. Det var ikke et sekund for tidligt at jeg startede ude hos Jer. Tværtimod ville jeg sige at jeg skulle være startet meget før. Men det er ikke det, jeg fokuserer på nu. Jeg fokuserer kun på den meget positive oplevelse, jeg har haft ved at gå hos Jer. Jeg har ikke kørt fra Jer én eneste gang, hvor jeg ikke har tænkt hvor var det bare godt i dag. Mht. hvad jeg har fået ud af det, så vil jeg sige at det er rigtig rigtig meget. Jeg har haft mulighed for at kombinere Enneagrammet, med personlig coaching, og de to ting tilsammen har ikke blot givet mig en meget større bevidsthed om mig selv. Også en meget større forståelse for hvorfor de mennesker jeg omgås, handler og agerer som de gør, og hvordan jeg så skal modtage det i min krop, og bruge det til noget positivt. Jeg har tidligere været meget let påvirkelig over for mine medmenneskers humør. Det være sig både kolleger, men også venner og familie. Jeg kan nu meget bedre sortere, se muligheder og løsninger i stedet for, at lade det gå mig meget på. Jeg har stadig udfordringer og kan stadig blive meget bedre, men jeg er et helt andet sted i dag, end jeg var i juni måned sidste år. Jeg handler hurtigere og mere rationelt. Jeg er blevet meget bedre til at ikke at tage negativ feedback personligt. Min rummelighed over for andre mennesker er større, og jeg kan vælge fra med min hjælp til andre, hvis jeg føler at det ikke er godt for mig mere. Jeg har lært at tro mere på mig , hvilket har gjort, at jeg er bedre til at holde fast i det jeg tror på. Jeg har fået en masse gode værktøjer, til at udtrykke mig mere klart og være bevidst om at jeg ikke skal føle så meget når jeg udtrykker mig. Jeg har lært at når jeg bliver rigtig vred, er det fordi jeg ikke har sat min grænse tidligt nok, og det har lært mig, at sætte mine grænser tidligere. Tidligere kunne jeg ikke bruge den vrede til noget andet, end at jeg blev chokeret over mig selv, og følte at det var mig selv, der var galt på den. Mht. min glæde ved at gå på arbejde, er den blevet større, da jeg blevet bedre til at forventningsafstemme og forstå mine kollegaer og vores forskelligheder. Jeg er blevet bedre til ikke at lade mig gå så meget på, at bagtaleri og negativitet, men være mere rummelig. Jeg arbejder mere struktureret ,men savner stadig at kunne fordybe mig mere i en opgave. Jeg har derfor gjort det, at jeg deler mine opgaver op i bidder, så den del af opgaven jeg arbejder med er mindre, og har brug for kortere tids koncentration. På den måde virker det ikke, som om jeg bliver afbrudt på samme måde. Jeg føler at mit mål er nået, på den måde at jeg har lært mig selv meget bedre at kende og er gået i gang med et udviklingsforløb, som jeg kan mærke, gør mig til et stærkere menneske. Jeg er bevidst på, hvordan jeg kommunikerer med min omverden, hvordan jeg udtrykker mig, og hvordan jeg håndterer situationer, som kan virke ubehagelige eller skræmmende. På arbejde vil jeg kunne drage nytte af alle ovenstående ting og forhåbentlig være med til at forhøje trivsel, forståelse og kommunikation med mine kolleger.
Stinne Mikkelsen
Symphogen A/S
Hos DataSign.dk har vi haft stor glæde af den indsigt og de mange værktøjer, vi har fået med fra Motivation Management. Vores nye kendskab til Enneagrammet og de tilhørende personprofiler har fået både medarbejdere og ledere til at tænke og handle mere opmærksomt og bevidst. Ikke kun internt i virksomheden, men også i forhold til vores kunder. Derudover har vi fået en mere struktureret tilgang til vores interne processer, som har givet DataSign.dk en mere målrettet og effektiv retning at arbejde efter. Vi har haft stor værdi af sparringen med Motivation Management og kan varmt anbefale det til andre, der også mener, at motivation af medarbejdere er et nødvendigt og centralt fokusområde for en innovativ virksomhed.
Freddy Beck
Direktør/ Systemudvikler, Dynamics C5
Hos Evenex har jeg brugt Anne fra Motivation Management til et længere varende projekt med henblik på udvikling, salgs coaching, motivationsledelse samt fokusering omkring mål opnåelse i vores salgsafdeling herunder kunde relations opbygning. Det har været en stor succes og givet afdelingen et kæmpe løft samt en markant bedre team ånd med målbare positive resultater. Jeg kan kun give Anne fra Motivation Management mine varmeste anbefalinger, da Motivation Management dækker alle aspekter af forretningsoptimering med udgangspunkt i de personlige kompetencer og færdigheder.
Søren Rygaard
Sales Manager, Evenex A/S
Her på Egebækhus har vi arbejdet med personlig udvikling på mange måder, men der har ikke været noget, der har haft langtidseffekt. Det har enneagrammet – men også fordi en del af processen har været, at du har haft emplementeringen og vedligeholdelsen med i din proces. Enneagrammet har givet mening og nærvær for medarbejderne og ledelsen. Din måde at præsentere os for materialet, har været forberedt og forenklet, så vi kunne følge med og bevare lysten til at lære mere – om os selv og andre. Det er det eneste redskab, her i huset, der har medført at vi kan tale om vores adfærd, både i høj og i lav selvindsigt – uden at vi bliver småsure, fordi vi kan henvise til enneagrammets beskrivelser af typerne. Som konsulent er det min oplevelse, at du er yderst kompetent, troværdig og ægte. Jeg har fuld tillid til dig og håber, at du kommer i vores hus til næste år igen, så vi kan lære en bid mere om os selv og andre. Mange andre redskaber kan man nemt tage afstand fra – det er noget sværere med enneagrammet, fordi det starter med ”dig selv”. Du har formået at gøre os nysgerrige på den gode måde og du har formået, at indstille dit fokus på lige netop os og vores måde at være på.
Conny Møller
Virksomhedsleder, Egebækhus
Et super kursus, hvor man lærer sig selv og mennesket bedre at kende. Kan bruges rigtig meget i hverdagen, Til og forstå vi ikke er ens og tænker ens. Prøv det og i vil ikke fortryde.
Ronni Thomasen
EliteTryk as