Profil

HISTORIEN

I 2009 startede en succesfuld rejse, og drømmen om at udfordre erhvervslivets fordomme vedrørende motivation og ledelse, som ikke altid går hånd i hånd.

Ideen om at skabe en virksomhed der fokuserer og motiveres af, at skabe udvikling i ledere og teams, med øje for at skabe bedre arbejdspladser i Danmark, er Motivation Managements drøm, som er blevet en succes.

For at Motivation Management kan bevare sin fokus på mennesker, er virksomheden sammensat af partnere/konsulenter, og er ikke et stort konsulenthus, der skal føde mange munde. Motivation Management ønsker at holde sin fulde fokus på udvikling og mennesker. Derfor tilpasser vi virksomhederne omkring os, og den forandring der løbende udvikler sig.

At lave en udviklingsproces der tager udgangspunkt i motivation, gør at den traditionelle lederrolle vendes på hovedet, og sætter mennesket i fokus. Dette er en proces, man starter og løbende udvikler på, dette forklare den røde tråd i Motivation Managements ydelser, som alle er tilpasset og kan sammensættes som moduler til hinanden.

frog on a rock

MOTIVERENDE OG MANGFOLDIG LEDELSESFORM SKABER SUNDE OG INDSIGTSFULDE VIRKSOMHEDER

MISSION

Motivation Managements motto er at kunne bidrage med en inspiration, motivation og forandring du som virksomhed ikke selv kan.

Motivation Management vender tingende på hovedet og giver dig mulighed for at se verden fra en anden vinkel, skabe bevidsthed og flere valgmuligheder. Motivation Management leverer med stor omtanke, høj faglighed samt efterlever de høje etiske og professionelle standarder, der er indenfor vores felt.

Missionen er at udvikle ledere og teams, til at lede sig selv og andre igennem motivation, for at opnå visionen om at forandre danske virksomheder, til at blive sundere og mere indsigtsfulde. Ved at skabe holdbare, synlige og vedvarende forandringer med værktøjer samt processer, der kan bruges i et travlt erhvervsliv.

Missionen er at skabe en helhed i erhvervslivets forandringer, blive mere præcise og konkurrence dygtige, men bevare mennesket undervejs. Lære lederen at finde overskud i at lede via motivation, frem for at styre. Ledelse giver overskud og motivation, styring giver underskud og arbejde.

Læs mere

VISION

Motivation management udvikler den motiverende og mangfoldige ledelsesform i danske virksomheder, og skaber sunde og indsigtsfulde virksomheder.